Första revanchen på Bylagsstafetten (2015-06-13)
Kategori: Träning
Karta/område: Ovangårdsberget
Distans: 4,1
Sträcka: 5.05 km
Tid: 74:17
Missade på 3e kontrollen i tisdags och gav upp efter 15-20 min letande (var vid gropen och första stenbrottet) och tog sedan bara kontrollerna från 9an. Dels hade jag inte koll på skalan och karttecknet för stenbrott, dels var det stressigt med gaffling och masstart när man dessutom börjar tappa på de runt omkring.

Idag körde jag och Magnus banan i lugnt tempo med främsta fokus att ta alla kontrollerna och ha flera säkra punkter mellan varje kontroll vilket jag slarvat med på de senaste tävlingarna. Bommade lite på väg till och på 5an. Tog 1h och 14 min och vart 5,4 km. Hoppas snart kunna köra banan igen med högre fart. Första målet är att komma under ett snitt på 10min/km.
Dölj kommentarer (2)
Oskar : Roligt att det dyker upp ett till kartarkiv här i klubben! Riktigt stabila sträckor bitvis. Hade tänkt att åka och springa den imorgon, får se vad jag får för tid. ;)
Daniel : Kul med kommentarer! Ja jag hoppas man kan bättra på utvecklingskurvan med att lägga upp lite kartor här, känns som jag stått och stampat ett litet tag nu. Man får ju väldigt bra feedback med QuickRoute. Kommer köra 3dagars i Sälen i H35. Det blir nog en utmaning i sig att vara i fjäll miljö.

Jag körde med stegräkning på de flesta kontrollerna eftersom jag ännu inte fått in flytet att läsa av terrängen så bra. Det tyckte jag fungerade bra.
Lägg till kommentar
Spara
 
Första revanchen på Bylagsstafetten (2015-06-13)